Betaal ik verzendkosten?

 

Elke verkoper heeft haar eigen prijs en servicevoorwaarden. Dit geldt dus ook voor de verzendkosten die worden berekend.

Gratis verzending
In de meeste gevallen worden producten gratis verzonden. Als dit het geval is, staat dit vermeld op de productpagina en de productprijs bij het afrekenen. Het kan voorkomen dat de gratis verzending vervalt wanneer je meerdere producten bestelt. De reden is dat er een mogelijkheid bestaat dat je winkelmandje uit verschillende producten bestaat van diverse verkopers. 

Stel je vraag aan Oehoe

 

Bij de klantenservice en onze verkooppartners is het vanwege de vele bestellingen drukker dan normaal. We doen er alles aan op jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas iets langer duren dan je van ons gewend bent.

Veel informatie is al te vinden in de veelgestelde vragen. Informatie over actievoorwaarden kan je terugvinden op de actiepagina bij het product. Als je benieuwd bent naar de status van je bestelling, dan kan je dit zien in je account en via de Track & Trace-link die je per e-mail van de verkooppartner krijgt.